Actuele informatie over onze bereikbaarheid

Gepubliceerd op 16 maart 2020

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sluiten wij aan bij de maatregelen die het kabinet afgelopen dagen heeft genomen. Dit zal gevolgen hebben voor onze bereikbaarheid en dienstverlening. Wij vragen hiervoor uw begrip. Actuele informatie over onze bereikbaarheid en dienstverlening vindt u op deze pagina, of via onze social media kanalen.

Bereikbaarheid

Sinds maandag 16 maart werkt een aantal van onze collega’s thuis. Hierdoor kan het zijn dat onze dienstverlening anders is dan u van ons gewend bent. Of het duurt iets langer voordat u een reactie van ons krijgt. Onze receptie blijft gewoon open. We vragen u niet langs te komen wanneer u last heeft van verkoudheid, hoesten of koorts.

Wilt u contact opnemen met een van onze collega’s? Wij zijn per e-mail goed bereikbaar en in veel gevallen kunt u onze collega’s ook direct bereiken via hun mobiele nummer of via hun vaste telefoonnummer, dat staat doorgeschakeld. Uiteraard kunt u ook worden doorverbonden via onze centrale nummer 0251-263863.

Bedrijfscontroles

Onze bedrijfscontroles, die niet strikt noodzakelijk zijn, gaan niet door. Wij zullen contact opnemen voor een nieuwe afspraak. Bouw gerelateerde controles worden wel uitgevoerd.

Overleggen en bijeenkomsten

Nagenoeg alle overleggen die bij ons op kantoor stonden gepland vervallen. Hetzelfde geldt voor bijeenkomsten die wij organiseren. Heeft u een overleg staan met ons, of een bijeenkomst die wij hebben georganiseerd, maar nog niets van ons vernomen? Neem dan vooraf contact op om te verifiëren of het doorgaat.

Spreekuur gemeente Zandvoort

De mogelijkheid tot het maken van een afspraak voor het spreekuur in het gemeentehuis van Zandvoort is voorlopig vervallen. U kunt uw vragen wel stellen tijdens door te mailen naar wabo@odijmond.nl. U kunt ook gebruikmaken van ons telefonisch spreekuur op maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 11.00 uur via het telefoonnummer 0251-263863.

Meer over het coronavirus

Heeft u vragen over het coronavirus? Op de website van de Rijksoverheid kunt u veelgestelde vragen en antwoorden lezen. Op de website van de GGD Kennemerland leest u alles over de laatste ontwikkelingen in de regio. U kunt ook bellen naar het RIVM: 0800-1351. Dit telefoonnummer is dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.