Meld u aan voor online tour door duurzame woning in Beverwijk

Gepubliceerd op 14 april 2021

Veel woningeigenaren willen aan de slag met het verduurzamen van hun huis. Om hen op weg te helpen, organiseert Duurzame Huizen Route samen met gemeente Beverwijk een online thematour. Inwoners kunnen zich inschrijven voor een videogesprek met een Beverwijkse huiseigenaar die al ervaring heeft met verduurzamen.

Er is al een grote groep enthousiaste inwoners, ook van andere gemeenten, die hun huizen hebben verduurzaamd. Dat roept vragen op: hoe kan een particulier dit het beste aanpakken? Hoe kan dat binnen een redelijk budget en op een manier die bij hem of haar past? Tijdens de thematour geeft Tineke Hopman uit Beverwijk een kijkje achter de schermen. In één uur tijd neemt zij geïnteresseerden mee in het proces, de financiering en de drempels en uitdagingen.

Van een oude kaaswinkel tot duurzame woning

Tineke Hopman hoopt dat mensen door haar thematour op zoek gaan naar mogelijkheden: “Ik denk dat je oude huizen vaak goed in eer kunt herstellen, ook op een duurzame manier en gericht op de toekomst. Zelf heb ik een pand verbouwd wat klaar was voor de sloop, maar wel op een interessante plek stond. Daarmee hoop ik mensen te inspireren: kijk eens door die oude huisjes heen!”

Schrijf je in voor de online thematour

Ontdek wat jij kunt doen en schrijf je gratis in voor de tour.