Opgewekte Woning Club op 6 juni naar Heemskerk

Gepubliceerd op 31 mei 2017

Wat tocht hier, een koude muur daar en volgend jaar weer een hogere energierekening. U herkent het wellicht nog van afgelopen winter: uw wooncomfort kan best wat beter. Maar hoe, wanneer en waar begint u? Nu! Gemeente Heemskerk helpt u graag kosteloos op weg met de Opgewekte Woning Club.

Bent u benieuwd hoe u uw energiekosten omlaag kunt brengen en tegelijk comfortabeler kunt wonen? De gemeente Heemskerk helpt u met de Opgewekte Woning Club op weg met het maken van een persoonlijk energiebespaarplan voor uw woning. Eerder gingen inwoners uit verschillende gemeenten al met succes aan de slag! Hun ervaringen leest u op www.odijmond.nl/owc.

OWCBwijk

Informatieve avond over energieverbruik en kleine en grote maatregelen

U bent van harte welkom op 6 juni vanaf 19.30 uur in basisschool de Zevenhoeven (Maerelaan 248 A, Heemskerk) om te komen luisteren naar en praten met duurzaamheidsadviseurs die u kunnen helpen met bijvoorbeeld het lezen van uw energieverbruik. U wordt geïnformeerd over snelle bespaaracties, kleine maatregelen, de impact van het nemen van grote maatregelen en financieringsmogelijkheden. Voor geïnteresseerden worden diverse tools beschikbaar gesteld waarmee u thuis uw water, gas en energieverbruik kunt meten. Kortom, van kleine gedragsveranderingen tot het treffen van isolatiemaatregelen, na de Opgewekte Woning Club weet u precies welke duurzaamheidsmaatregelen het beste bij uw wensen passen en hoe u deze toepast.

Aanmelden kan nog!

Zorg voor het milieu, verbeter uw wooncomfort en bespaar op uw energiekosten met de Opgewekte Woning Club! Onder inwoners die zich van te voren aanmelden voor deze bijeenkomst verloten wij een gratis maatwerkadvies door een duurzaamheidsadviseur. Aanmelden doet u via www.opgewektewoningclub.nl/meedoen.