Bijeenkomst bedrijven om aan te sluiten bij de Huizenaanpak

Gepubliceerd op 31 januari 2018

Klimaatneutraal zijn, dat is een van de ambities van de gemeenten in de regio’s IJmond en Zuid-Kennemerland. Daarvoor moeten we vanaf 2020 jaarlijks 3.000 woningen energieneutraal renoveren. Om daar in de regio's al op voor te sorteren hebben we u als bouwer, installateur, isolatiebedrijf, adviseur en toeleverancier hard nodig.

Netwerkbijeenkomst

Om de doelstellingen te realiseren kiezen de gemeenten voor de regionale Huizenaanpak. De regiogemeenten en Stichting Huizenaanpak nodigen u als ondernemer dan ook uit voor een netwerkbijeenkomst om u bij te laten praten over wat deze aanpak voor u kan opleveren.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 21 februari vanaf 14.45 uur in het Rabobank IJmond Stadion, thuisbasis van voetbalclub Telstar, Minister van Houtenlaan 123 te Velsen-Zuid.

Concrete mogelijkheden waaronder opleiding

Tijdens de bijeenkomst laten wij u kennismaken met een aantal concrete mogelijkheden die de Huizenaanpak bedrijven biedt. Bijvoorbeeld het regionaal opleidings- en trainingsprogramma voor bedrijven die zich verder willen bekwamen in duurzaamheid, of deelname aan het Duurzaam Bouwloket, waardoor uw bedrijf gemakkelijk en snel onder de aandacht komt bij particuliere huiseigenaren.

Meld u nu aan via www.odijmond.nl/starthuizenaanpak.

En neem alvast een kijkje op de websiteswww.huizenaanpak.nl en www.duurzaambouwloket.nl