Hoe bevalt aardgasvrij verwarmen en koelen u?

Gepubliceerd op 30 april 2018

Bijeenkomst eindgebruikers klimaatsystemen met warmte-koudeopslag (WKO) op 30 mei.

We staan als overheden, ondernemers en inwoners voor een grote opgave: in 2050 zullen we klimaatneutraal moeten leven, werken en wonen. Voor eindgebruiker van een klimaatsysteem met warmte-koudeopslag (WKO) organiseert Omgevingsdienst IJmond samen met Gebruikersplatform Bodemenergie een bijeenkomst met gebruikers en experts. Hoe vergaat het verwarmen en koelen met waterbronnen in plaats van aardgas u?

Uit de praktijk blijkt dat WKO-installaties nogal wat uitdagingen met zich mee kunnen brengen. En nu steeds meer ondernemingen en organisaties overstappen op bodemenergie als duurzame energiebron komt er ook meer informatie beschikbaar. Vooral de praktijkervaringen zijn veel waard als het gaat om het optimaliseren van klimaatsystemen met WKO. Om die reden organiseren Omgevingsdienst IJmond en Gebruikersplatform Bodemenergie een bijeenkomst met eindgebruikers en experts. Om kennis en ervaring uit te wisselen, samen de vinger op de zere plek te leggen en kennis te vergaren van bijvoorbeeld het energielabel, optimalisatie van de klimaatinstallatie en werken met deze vorm van duurzame energie.

U bent van harte welkom om mee te luisteren, mee te denken en mee te praten

  • Datum: Woensdag 30 mei 2018
  • Tijd: Inloop om 13.00 uur, kijk voor het volledige programma op www.odijmond.nl/wko
  • Locatie: Omgevingsdienst IJmond, Stationsplein 48b, 1948 LC Beverwijk

Na de presentaties van (ervarings)deskundigen, neemt u als deelnemer plaats aan gesprekstafels. Daar worden herkenbare thema’s rondom WKO-systemen besproken. Tijdens die gesprekken kunt u luisteren naar de ervaringen van anderen en uw eigen situatie en uitdagingen voorleggen aan collega-gebruikers en experts.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via de website www.odijmond.nl/wko.

Kijk voor meer informatie ook op www.gebruikersplatformbodemenergie.nl.

We zien u graag op 30 mei.

IMG_1412