ISDE-subsidie: 100 miljoen voor 2019

Gepubliceerd op 21 januari 2019

De investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) geeft zowel particuliere woningeigenaren als zakelijke gebruikers een tegemoetkoming bij de aankoop van zonneboilers, warmtepompen, biosmassaketels en pelletkachels.

Aanvragen

De ISDE- subsidie is een meerjarige regeling die opende op 1 januari 2016 en loopt tot en met 31 december 2020. Voor dit jaar (2019) is er 100 miljoen euro beschikbaar gesteld door Rijksoverheid. Voor meer informatie over de regeling en het aanvragen ervan, kan men terecht op www.rvo.nl. Dit is de website van de organisatie die de subsidieregeling uitvoert, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Vul de zoekterm Investeringssubsidie duurzame energie ISDEin en de pagina met alle informatie over de subsidieregeling wordt getoond.

Gratis en onafhankelijk advies nodig?

Raadpleeg het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl voor meer informatie over het energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij maken van de woning. Of stel direct een vraag aan een adviseur door te bellen (072 – 743 39 56) of te mailen (info@duurzaambouwloket.nl). 

Het Duurzaam Bouwloket wordt door de gemeente gefinancierd om inwoners van A tot Z verder te helpen met gratis en onafhankelijk advies over het verduurzamen van hun woning.

Overige subsidies en regelingen

Benieuwd welke subsidiemogelijkheden er nog meer zijn voor het verduurzamen van de woning? Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck en doe de subsidiecheck.

DBL - dak met zonneboiler en zonnepanelen i