Uitnodiging Bedrijvendag Huizenaanpak

Gepubliceerd op 4 april 2019

Om de klimaatdoelstellingen van onze regio te behalen, ligt er een stevige doelstelling om woningen energieneutraal te renoveren. Duurzaam verbouwen en renoveren is daarmee de nieuwe standaard. Dat is voor u als professional in de bouw-/installatiesector een kansrijke ontwikkeling. Maar hoe speelt u daar slim op in? Hoe krijgt u uw medewerkers snel op het juiste kennisniveau? En heel eerlijk gezegd: hoe zit het nu precies met aardgasvrij verbouwen?

Voetbal en duurzaamheid

Op woensdag 17 april organiseren wij, samen met stichting Huizenaanpak, een interactieve bijeenkomst voor professionals in de bouw- en installatiesector. De bijeenkomst vindt plaats in het Rabobank IJmond Stadion, thuisbasis van voetbalclub Telstar, en start om 15.00 uur. We sluiten om 17.00 uur af met een netwerkborrel. Oud-keeper van Ajax, Heinz Stuy, trapt af met een inspirerend verhaal over wat voetbal en duurzaamheid met elkaar gemeen hebben.

Kennismaken en direct aansluiten

Tijdens de bijeenkomst wordt – per woningtype - kort ingegaan op het Nul-op-de-meter concept, de onderliggende rekenmethode en kansen en mogelijkheden voor de toekomst. Voor u als deelnemer een uitgelezen kans om kennis te maken en direct aan te sluiten bij de initiatieven die u aanspreken.

Platform van professionals

De Huizenaanpak is een platform van vakmensen en specialisten; energieadviseurs, bouwkundig adviseurs, architecten, aannemers en installateurs uit de regio IJmond en Zuid-Kennemerland. Deze lokale specialisten slaan de handen ineen om bestaande huizen, villa’s, historische gebouwen en Verenigingen van Eigenaren klimaatneutraal of zuiniger én comfortabeler te maken.

Regionaal opleidings- en trainingsprogramma

De Huizenaanpak richt zich niet alleen op professionals, ook woningeigenaren kunnen hier terecht voor advies, uitvoering en deelname aan collectieve inkoopacties. De stichting beschikt over een energieloket, showroom met adviseur en de nieuwste isolatie- en installatietechnieken en een aardgasvrij gerenoveerde voorbeeldwoning. Voor bedrijven die zich verder willen bekwamen in duurzaamheid is er een regionaal opleidings- en trainingsprogramma.

Deelname is gratis

Graag nodigen wij ook u uit om woensdag 17 april aan onze bijeenkomst deel te nemen. Deelname is gratis en kan aanmelden kan gemakkelijk via www.huizenaanpak.nl/bedrijven. We kijken uit naar uw komst en naar een toekomstige samenwerking.

Programma

14.45 uur         Inloop met koffie

15.00 uur         Welkom en opening wethouder

15.10 uur         Keynote spreker Heinz Stuy

15.30 uur         Stichting Huizenaanpak, een introductie

15.45 uur         Presentaties woningtypes

16.45 uur         Afsluiting en borrel

Locatie: Rabobank IJmond Stadion, Minister van Houtenlaan 123, 1981 EK in Velsen-Zuid

Aanmelden en meer informatie: www.huizenaanpak/bedrijven