(junior) P&O adviseur

Omgevingsdienst IJmond is een dynamische en ambitieuze overheidsorganisatie in Beverwijk (hoofdkantoor) en Wormer waar circa 120 medewerkers werken aan een veilige en duurzame leefomgeving in de regio’s IJmond, Zuid-Kennemerland en Zaanstreek-Waterland. Wij bouwen dagelijks aan een landelijk vooruitstrevende en toekomstbestendige voorbeeldorganisatie, waar onze omgeving met vertrouwen mee samenwerkt. Voor onze afdeling P&O zijn wij op zoek naar een

(junior) P&O adviseur (28-32 uur)

Ben jij klaar voor ons avontuur?

Als (junior) P&O adviseur houd je je zelfstandig en samen met jouw twee P&O collega’s bezig met het informeren, adviseren en begeleiden van collega’s over P&O-aangelegenheden en bij de ontwikkeling en uitvoering van het P&O-beleid.

Wat maakt onze organisatie uniek?

Om ons voor te bereiden op diverse ontwikkelingen die op ons afkomen zijn wij als organisatie continue in beweging. Zo zijn wij in 2018 gestart met zelforganisatie, een beweging met veel impact op onze mensen en de organisatie als geheel. Bij ons ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie. Dat kan ook, want bij onze collega’s staan eigen verantwoordelijkheid, eigenaarschap en zelfredzaamheid centraal. Collega’s maken zo het verschil voor de vijftien gemeenten waarvoor wij werken. Binnen dat speelveld ligt voor P&O een mooie uitdaging om dit proces te ondersteunen en adviseren! En natuurlijk door zelf mee te gaan in deze ontwikkeling door het nemen van eigenaarschap over je eigen loopbaan.

Jouw meerwaarde

Jij hebt een afgeronde HBO opleiding richting Personeelsmanagement en minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Kennis van AFAS Profit is van toegevoegde waarde, ervaring bij een overheidsorganisatie is meegenomen. Je bent enthousiast over jouw werk en het vakgebied en weet wat daar speelt. Je schakelt gemakkelijk tussen een groot aantal verschillende werkzaamheden, maar belangrijkst: je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen naar een volwaardig adviseur om zo een bijdrage te leveren aan een passend P&O beleid voor Omgevingsdienst IJmond.

Meer informatie

Wij vertellen jou graag meer over wie wij zijn en waar wij voor staan. Neem daarom eens een kijkje op onze website. Of bel voor meer informatie met Patricia Gruijters, onze P&O adviseur (0251-263840). De functie wordt gewaardeerd in maximaal salarisschaal 10 van de CAR UWO (max € 4.225,00 bruto per maand) bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring. Voor deze functie is het een vereiste dat je in ieder geval werkzaam bent op dinsdag en vrijdag. Solliciteren kan gemakkelijk via ons online sollicitatieformulier en kan tot 25 oktober 2019.

direct solliciteren v2