Strategisch beleidsadviseur (36 uur)

Met het vertrek van één van onze collega’s zoeken wij voor ons team van drie strategisch beleidsadviseurs versterking. Vanuit dit team is er aandacht voor regionale, economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Ontwikkelingen die wij vertalen naar strategisch beleid om verschil te maken binnen de fysieke leefomgeving van ons werkgebied.

Strategisch beleidsadviseur (m/v)

36 uur per week

Wie ben jij?

Voor jou is geen beleidsveld te saai, geen stuk te taai. Je bent geïnteresseerd in politieke vraagstukken, zwemt gemakkelijk door lappen wetgeving en bent in staat om tegengestelde belangen te identificeren. Je werkt gestructureerd aan complexe vraagstukken en vertaalt deze naar onze uitvoering, new business of een sterke positionering van onze organisatie richting onze opdrachtgevers.

Je bent niet alleen betrokken bij jouw eigen werk, maar ook bij projecten die jouw werk raken. Hoe je dat doet, is aan jou. Soms help je collega’s op weg, adviseer je ze of je ondersteunt collega’s bij het opstellen van een projectplan of notitie. Soms zit je met de wethouder aan tafel of met ambtenaren en soms faciliteer je een regionaal overleg met stakeholders. In alles moeten wij jou blindelings om een boodschap kunnen vragen en ervan uit kunnen gaan dat jij, wanneer nodig, voorbij het wensenlijstje durft te kijken. In deze functie word jij een veelgevraagde sparringpartner binnen onze organisatie. Dat betekent dat wij iemand zoeken die snel kan schakelen, meedenkt in de kansen en uitdagingen en snel vragen kan omzetten naar heldere projectopdrachten, waarmee je ook de organisatie in beweging krijgt.

Wat ga je doen?

Je schrijft mee aan het strategisch bedrijfsplan, je stelt een nota duurzaamheid op voor verschillende gemeenten, je coördineert de totstandkoming van het handhavingsbeleid fysieke leefomgeving, je bent medeverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, het realiseren van de gestelde bestuurlijke en ambtelijke doelen en de continue doorontwikkeling en innovatie van de organisatie.

Interesse?

Heb jij zin om onze organisatie verder te ontwikkelen, met visie, durf en een uitgesproken mening. Dan kun je solliciteren via ons online sollicitatieformulier. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. De functie is gewaardeerd in maximaal salarisschaal 11 van de CAR/UWO.

Kijk op www.odijmond.nl voor meer informatie over onze organisatie of neem contact op met Bas van Galen, strategisch beleidsadviseur, via telefoonnummer 06 46994947. Reageren kan tot en met 15 september 2019. De gesprekken vinden plaats in de week 39.