Duurzame Huizen Route


De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar huiseigenaren hun ervaringen delen over duurzaam wonen. Trotse huiseigenaren kunnen hun woning het hele jaar door op de website aanmelden. Hiermee inspireren zij anderen bij het verduurzamen van hun woning. Ook is er de mogelijk om huiseigenaren persoonlijk te ontmoeten tijdens de Duurzame Huizen Route in november.

Duurzame Huizen Route

Heeft u duurzame plannen?

dhr2

Contact met huiseigenaren via Duurzame Huizen Route zorgt ervoor dat u uit eerste hand ervaringen en tips kunt horen als het gaat om het treffen van duurzame maatregelen. Bent u benieuwd hoe het plaatsen van een warmtepomp in zijn werk gaat? Heeft u plannen voor een nul-op-de-meter woning? Kijk voor ervaringsverhalen op de website.

Mogen we bij u binnen kijken?

Mogelijk heeft u in uw woning al maatregelen toegepast en vindt u het leuk om uw ervaring en kennis te delen. Schrijf u dan in op het platform en help uw buurtgenoten op weg naar een duurzaam huis. Uw verhaal kan andere huiseigenaren op weg helpen en elke ervaring is welkom.

Ook kunt u ervoor kiezen om uw woning tijdens de Duurzame Huizen Route open te stellen voor publiek, dit is niet verplicht bij inschrijving.

DHR