Project autoherstelbedrijven

Namens achttien gemeenten in ons werkgebied controleren wij bedrijven op de naleving van milieuwetging. Periodiek bezoeken wij ook garagebedrijven. Om het voor u, als eigenaar van een garagebedrijf makkelijk te maken, hebben wij een online checklist opgesteld.

Via deze checklist kunt u eenvoudig en zelfstandig controleren of uw bedrijf voldoet aan de verschillende wet- en regelgeving. Met deze werkwijze doen wij een beroep op uw eigen verantwoordelijkheid, maar willen wij vooral de controlelast voor u verminderen. Let wel: Het invullen van de checklist is niet vrijblijvend. U bent zelfs verplicht om de checklist in te vullen.

Stappenplan invullen checklist

Het invullen van de checklist gaat in drie stappen:

  1. Open de checklist via de persoonlijke link die u per e-mail heeft ontvangen
  2. Vul de checklist in
  3. Stuur ons een e-mail via autoherstel@odijmond.nl

Wanneer u de checklist heeft ingevuld, kunt u de webpagina afsluiten. Uw gegevens worden automatisch bewaard. U kunt de checklist openen en aanpassen totdat de datum in de e-mail is verstreken. Wij verzoeken u na het invullen van de checklist ons een e-mail te sturen om kenbaar te maken dat u de checklist heeft ingevuld.

Factsheets

Om u te helpen bij het invullen van de checklist hebben wij een factsheet (pdf, 339 kB) opgesteld. Maak voor meer informatie ook gebruik van onze factsheet (pdf, 776 kB) met de meest voorkomende wet- en regelgeving.

Steekproef

Na verwerking van alle checklisten bezoeken wij steekproefsgewijs een aantal bedrijven. We zullen in ieder geval alle bedrijven bezoeken die de checklist nog niet hebben ingevuld.

Meer informatie

Heeft u vragen over wet- en regelgeving, of over het invullen van de checklist? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via autoherstel@odijmond.nl of per telefoon. Ons algemene nummer is 0251-263863. Op maandagen en donderdagen zitten wij tussen 10.00 en 12.00 uur klaar voor uw vragen. Maakt u hiervan gebruik, dan weet u dat u direct de juiste collega te pakken heeft. Bel dan direct met 0251-263867.


Vragen? Zo neemt u contact met ons op:

Per e-mail: autoherstel@odijmond.nl

Per telefoon: 0251-263867 (bereikbaar op maandag en donderdag van 10.00-12.00 uur)