Werken bij


Werken bij Omgevingsdienst IJmond (ODIJ) betekent werken aan een veilige en duurzame fysieke leefomgeving en een goede omgevingskwaliteit in de regio’s IJmond, Zuid-Kennemerland en Zaanstreek-Waterland.

Vacatures

Marcel 2020 Handhaving toezicht vierkant

Open sollicitatie

Opleiding

Sergio - vierkant opleidingen

Stage en afstuderen

datalogger dylan-54 vierkant

Waarom ODIJ?

Omgevingsdienst IJmond staat aangeschreven als een no-nonsense, resultaatgerichte organisatie die haar taken zowel kwalitatief als kwantitatief uitstekend uitvoert. Door kennis en ervaring over te dragen binnen onze organisatie streven wij ernaar ons steeds weer te verbeteren.

Onze organisatie is de afgelopen jaren enorm gegroeid, waarbij het hechte teamgevoel bewaard is gebleven. Ook de mooie resultaten die wij bereiken, het aandacht hebben voor elkaar en de gezellige activiteiten die worden georganiseerd door onze actieve personeelsvereniging dragen bij aan onze hechte en informele organisatie.

Daarnaast staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Gedurende het jaar bepreek je in jouw team (Cirkel) je ontwikkeling en -behoefte(n). We helpen elkaar om onze doelen te bereiken en geven elkaar – gevraagd en ongevraagd – terugkoppeling. De doelen zijn individueel en persoonlijk, gerelateerd aan de doelen en taakstelling van je Cirkel en die van de organisatie.

Zelforganiserend

Om de kracht van onze platte organisatie nog beter te gebruiken, werken we sinds 2018 in een zelforganisatie. Hierdoor ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en werken we in cirkels waarbinnen rollen en verantwoordelijkheden zijn verdeeld. Zo is het duidelijk wie wat doet en heeft iemand anders daar geen omkijken naar. Als dat nodig is spreken we elkaar aan om ons werk steeds weer te verbeteren.