Werken bij

Werken bij Omgevingsdienst IJmond (ODIJ) betekent werken aan een veilige en duurzame fysieke leefomgeving en een goede omgevingskwaliteit in de regio’s IJmond, Zuid-Kennemerland en Zaanstreek-Waterland.

Wij zijn een ambitieuze, dynamische en informele overheidsorganisatie in Beverwijk (hoofdkantoor) en Wormer. Met circa 120 medewerkers werken we aan het verbeteren van de leefomgeving. Daarbij is veel ruimte voor onze eigen verantwoordelijkheid en zelforganisatie.

Onze toezichthouders milieu houden zich bezig met vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH) bij bedrijven op het gebied van milieu namens 15 gemeenten en provincie Noord-Holland.
Daarnaast adviseren wij over de verschillende aspecten van de fysieke leefomgeving en duurzaamheid binnen ons werkgebied.

Waarom juist bij ons werken?

Bij ons tellen niet alleen jouw resultaten, maar zeker ook jouw ontwikkeling. Afgelopen jaren is onze organisatie enorm gegroeid, waarbij het ons is gelukt om het gevoel van een hecht team vast te houden. Onder meer door onze resultaten, maar ook doordat er ook aandacht is voor leuke uitjes, dankzij een actieve personeelsvereniging. Een mooie combinatie dus.

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Of speel je met de gedachte om een carrière switch te maken? Wij maken graag kennis met jou!