Omgevingsrapportage

Wanneer u voor uw bedrijf informatie wilt opvragen over de bodemkwaliteit van een huisnummer of perceel en u wilt deze ontvangen in een rapportage, dan kunt u gebruik maken van onze online omgevingsrapportage. Via deze module kunt u op elk gewenst moment en direct een bodemrapportage opvragen.

Inloggen

Wij bieden u bodeminformatie voor de gemeenten Beemster, Beverwijk, Bloemendaal, Edam-Volendam, Heemskerk, Heemstede, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Uitgeest, Velsen, Waterland, Wormerland en Zandvoort. Wilt u gebruik maken van onze omgevingsrapportage, dan kunt u online een inlogcode aanvragen. Wanneer u dit account heeft aangevraagd, krijgt u van ons de benodigde inloggegevens en kunt u inloggen.

Aanvragen account

Staat u op het punt om een account aan te maken? Wij vragen u dan om per vestiging één account aan te maken. Gebruikt u hiervoor het algemene e-mailadres van de organisatie, zodat onze correspondentie en bodeminformatie centraal bij u binnenkomt.

Kosten

De kosten voor het aanvragen van informatie over bodemverontreiniging bedragen € 23,50 per adres, inclusief btw. De bedragen brengen wij eens per maand in rekening. Jaarlijks kan het tarief worden bijgesteld.

Staat uw gemeente er niet tussen?

Voor het aanvragen van bodeminformatie voor overige gemeenten uit ons werkgebied, kunt u gebruik maken van ons aanvraagformulier.