Disclaimer

Bij het plaatsen en up-to-date houden van de website wordt de uiterste zorgvuldigheid nagestreefd. Voor de juistheid of volledigheid kan echter niet worden ingestaan. Omgevingsdienst IJmond aanvaardt geen aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op de website. Aan deze internetpublicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Over de inhoud

Privacy

Omgevingsdienst IJmond respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij houden ons hierbij aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. Omgevingsdienst IJmond is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar site, maar uw naam en dergelijke hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan www.odijmond.nl (bijvoorbeeld IP-adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen.

Auteursrecht

Omgevingsdienst IJmond maakt op haar website gebruik van eigen foto's en stockfotografie. Het is toegestaan om de eigen foto's voor niet-commerciële doeleinden te gebruiken. Neem contact met ons op om af te stemmen welke foto gebruikt mag worden. De teksten mogen zonder toestemming voor niet-commerciële doeleinden worden gebruikt.

Mocht er op deze website beeldmateriaal staan, waarop bepaalde rechten liggen en u maakt daartegen als eigenaar bezwaar, verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Omgevingsdienst IJmond zal het gebruikte beeldmateriaal dan zo spoedig mogelijk van haar website verwijderen.

Over de vormgeving

Browser

De website van Omgevingsdienst IJmond is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer 9 en hoger, Google Chrome, Mozilla Firefox en Apple Safari, en maakt daar waar absoluut nodig gebruik van Java-script en Cookies.

Resolutie

De website van de Omgevingsdienst IJmond is geoptimaliseerd voor gebruik op alle typen apparaten met verschillende grootten beeldschermen. De website past zichtzelf automatisch aan, zodat alle inhoud altijd past, zonder dat horizontaal gescrold hoeft te worden.