Meld u aan voor project Groen Thuis

Gepubliceerd op 8 januari 2023

De inschrijving voor deelname aan project Groen Thuis is weer geopend! Er is deze keer plaats voor veertig deelnemers. Ga snel naar www.duurzaambouwloket.nl/groenthuis.

Wilt u een Groen Thuis?

De energieprijzen zijn flink gestegen. Steeds meer mensen zijn op zoek naar informatie en mogelijkheden om aardgasvrij(klaar) te wonen en te leven. Een aantal hebben we al kunnen helpen in de eerste ronde van het project Groen Thuis. Inmiddels zijn we klaar om nog meer mensen van advies en begeleiding te voorzien.

Een advies op maat en een jaar lang begeleiding

Omgevingsdienst IJmond, Duurzaam Bouwloket en de Huizendokter bieden advies en begeleiding bij het aardgasvrij maken van uw woning. Voor een eigen bijdrage van € 250,- krijgt u een huisbezoek, een adviesrapport op maat en een jaar lang begeleiding van een bouwkundig adviseur. Er is plek voor veertig deelnemers.

Bent u wie wij zoeken?

U denkt al langer aan verduurzamen, vandaar ook dat u al kleine en misschien grotere maatregelen heeft genomen. U bereidt zich serieus voor op een verbouwing of denkt er al een tijd over na. Er is zo veel informatie en keuze als het gaat om maatregelen om te verduurzamen in uw eigen woning. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer.

Wilt u aan de slag? Meld u dan nu aan.

Voelt u zich aangesproken en wilt u aan de slag? Meld u dan nu aan via www.duurzaambouwloket.nl/groenthuis. Hier vult u uw gegevens in. Daarna ontvangt u van Duurzaam Bouwloket een vragenlijst over uw woning en uw gewenste (woon)situatie. U kunt zich aanmelden tot 27 januari 2023. In de week van 6 februari 2023 hoort u of u bent geselecteerd voor het project Groen Thuis.

U heeft nog even om erover na te denken, maar wacht niet te lang. Er zijn slechts veertig plaatsen in dit project.